Så funkar det

 

Du jobbar på ditt sätt

Att vara kund hos Din bokföring ska vara enkelt – vi tar hand om din bokföring så du inte behöver och till ett riktigt lågt pris. Du driver ditt företag som du önskar, och vi fixar passande system utifrån dina förutsättningar för att effektivisera så mycket vi kan. Beroende på bolagets storlek kan du även välja att slippa ta emot post eller låta oss sköta betalningar av företagets leverantörsfakturor. Hur du än väljer att göra skickar du därefter in allt material enkelt genom mobilen, och sen gör vi resten. Enklare kan det inte bli!

Ha en egen rådgivare

Hos Din Bokföring har du en alltid ett bollplank som som har full koll på ditt bolag. Trots att vi är helt digitala i hanteringen av ditt bolags ekonomi, är vi i allra högsta grad personliga när det kommer till vår relation med dig som kund. Du ska alltid känna att du kan kontakta oss och få svar på alla de där frågorna som dyker upp och få kvalitativ hjälp. Vi finns tillhands både på mail, telefon eller över en kaffe. Det tycker vi helt enkelt är så det ska fungera hos en riktigt bra redovisningsbyrå.

Få stenkoll på siffrorna

Som kund hos Din bokföring har du alltid tillgång till lättöverskådliga rapporter med all nödvändig information om ditt bolags ekonomiska status; resultaträkning, balansräkning, kund- och leverantörsreskontra samt en sammanfattning över bolagets aktuella skuld till Skatteverket. Också här tror vi på flexibilitet, för är du ointresserad behöver du faktiskt inte ha koll på allt, vi berättar klart och tydligt vad vi deklarerat åt dig (för självklart sköter vi det), och hur mycket som ska betalas i skatter och moms.

Och jobba var du vill

Eftersom vi är helt digitala spelar det ingen roll om ditt företag finns i Stockholm, Umeå, Örebro eller Malmö – alla kan ta del av våra smarta bokföringstjänster genom nätet. Vi har kunder över hela Sverige och många av våra kunder har dessutom hela världen som sin marknad, så tveka inte att kontakta oss!