Företaget bakom din bokföring!

Läs mer om oss och vår resa under.

 
 


Välkommen att kontakta oss på Din Bokföring

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att höra av dig om det är något annat du undrar över så är det altid vårt nöje att hjälpa till. Vi på Din Bokföring står redo med våra tjänster och kunnande. Tveka inte att höra av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Berättelsen om Din Bokföring

Din Bokföring startades 2017 då vi ville erbjuda högkvalitativa redovisningstjänster med kvalitet från internationella företag, men till mer humana priser. I en tid då alldeles för många fortfarande arbetar i omoderna system och föråldrade arbetssätt och alldeles för många redovisningskonsulter har begränsad erfarenhet från ekonomiska företag ämnar Din Bokföring att erbjuda en mer högkvalitativ bokföringstjänst till en mer rimlig summa. Förutom löpande bokföring erbjuder vi även bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatterådgivning, löneadministration och kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor.

Var finns vi?

Din Bokföring befinner sig mitt i centrala Stockholm och är en modern redovisningsbyrå som erbjuder smidig och kvalitativ digital bokföring till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi sätter alltid kunden först och tack vare modern teknik kan vi erbjuda smidiga och kostnadseffektiva redovisningslösningar som passar alla företag. Så det spelar faktiskt ingen roll om du är från Stockholm, Linköping, Jönköping eller Örebro; vår bokföring funkar precis lika bra var i Sverige du än befinner dig!

Vilka är vi?

Vi på Din Bokföring har haft nöjet och erfarenheten från att ha arbetat med stora kunder som L M Ericsson, Hi3G Access och NCC, men även med mellanstora och mindre företag i alla möjliga segment i rollerna som revisorer i Big 4 firmor. Med ekonomiska bakgrunder som civilekonom, samt masterexamen i redovisning och ekonomistyrning kan vi erbjuda högkvalitativ rådgivning inom stor bredd av företagsekonomiska områden.

Kontakta oss

Kontakta mig för en gratis konsultation!