Välkommen

till en modernare redovisningsbyrå

Våra Tjänster

Få hjälp med tjänster som Rådgivning, Årsredovisning, Skatteplanering eller Kryptodeklarationer. Kompetens och engagemang är våra ledord när vi hjälper våra kunder.

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas. Det smyger sig lätt in fel som kan vara kostsamma att rätta till och missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter som påföljd. Som kund hos oss kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer.

Att rapportera till Skatteverket hur mycket företaget ska betala i skatt är något alla måste göra kontinuerligt. Många tycker att skatterapporteringen är komplicerad och tidskrävande – och det är lätt att missa ett datum eftersom momsdeklarationer, källskatt och sociala avgifter ofta ska skickas in med olika frekvens. Och så var det det där med preliminärskatt och rådande saldo på skattekontot. Men du kan vara lugn, vi fixar allt!

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av bolagstjänster. Allt från uppstart av aktiebolag, omformning av enskild firma, avveckling av företag, vi hjälper dig så att allt blir rätt med bolagsändringar som nyemission, aktiesplit, bolagsordningsändring, fusion, styrelseändring, ny revisor med mera på ett snabbt och smidigt sätt.. För dig som vill ha ännu mer hjälp vid bolagsstarten erbjuder vi även ett antal tilläggstjänster att välja mellan, allt för att du ska kunna starta upp din företagsverksamhet så snabbt och enkelt som möjligt.

Att lämna en korrekt årsredovisning handlar mycket om kunskap då riktlinjerna förändras från år till år. Vi ser till att er årsredovisning följer de senaste riktlinjerna och kraven med de korrekta siffrorna så att ni inte behöver få kompletteringar eller onödiga avgifter från bolagsverket!

Att rapportera till Skatteverket hur mycket företaget ska betala i skatt är något alla måste göra kontinuerligt. Många tycker att skatterapporteringen är komplicerad och tidskrävande – och det är lätt att missa ett datum eftersom momsdeklarationer, källskatt och sociala avgifter ofta ska skickas in med olika frekvens. Och så var det det där med preliminärskatt och rådande saldo på skattekontot. Men du kan vara lugn, vi fixar allt!

Den person som sköter ett bolags bokföring får ofta en mycket god insyn i företagets ekonomi. Vår ekonomiska rådgivning baseras på denna insyn i våra kunders bolag kombinerat med en rejäl kunskap i företagsutveckling, strategi och skatterådgivning. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi.

Men mer än bara en redovisningsbyrå

Som kund hos oss får ni inte bara smart digital bokföring av högsta kvalitet till fast pris utan även kvalificerad rådgivning av kompetenta revisorer. Ni får själva välja vilken kombination mellan personlig kontakt och smarta, tekniska lösningar som ni vill ha i er redovisning. Tillsammans skräddarsyr vi en perfekt lösning för just ert företag.

Vi hjälper dig nå dina mål

Vi ser till att ni kan göra det ni är bäst på ännu mer och ännu bättre. Vi hjälper företagare, hela vägen från att starta sitt bolag till affärsutveckling med ordnad bokföring till avveckling. Välj själv i vilken utsträckning ni vill sätta mål, analysera, utvärdera, jobba och utvecklats tillsammans med eran personliga bollplank för att göra ert företag mer lönsamt.

Hur Vi Hjälper Företagare

Ha till gång till en kompetent ekonomiansvarig till ditt företag. Som hantera din ekonomi där du är, när du vill till fast pris. Som gör din bokföring och dina skatter till sitt ansvar.

Varför?

Din Bokföring har utvecklat en digital arbetssätt med digitala lösningar för att effektivisera samt hjälpa att digitalisera våra kunder och deras verksamhet.

Hur?

Vi letar konstant efter bättre och effektivare digitala verktyg, tillämpar ett strukturerat arbetssätt för att minimera tidsåtgången för våra kunders redovisning.

Till vilken nytta?

Den tid som vi sparar åt våra kunder använder vi istället till att ge ett mervärde i form av personlig rådgivning som hjälper till att planera, kontrollera, analysera och vägleda deras verksamhet med målsättningen att öka lönsamheten.

Bokföring i Göteborg och hela Sverige

Ta steget till smartare bokföring

Business-management-money-service

Fasta priser

Vi vill att våra kunder alltid ska veta kostnaden för våra tjänster. Därför får du som kund ett fast pris för det tjänstepaket du väljer, oavsett om du behöver hjälp med bokslut, bokföring eller lagerbolag Göteborg.

Pappersfri bokföring

Vi lovar en helt pappersfri bokföring, och erbjuder verktygen för att digitalisera alla dina bokföringsunderlag. Bokföringsbyrå Göteborg Som kund har du alltid tillgång till din redovisning och underlag var du än befinner dig.

customer-service-representative-Consultant-support

Ingen uppsägningstid

Ingen bindningstid, uppsägningstid eller uppsägningskostnader! Vi är så säkra på vårat erbjudande att du kan när du vill, helt fritt avsluta ditt tjänstepaket hos oss.

Få Gratis Konsultation Nu

Gunnar Holmqvist
Gunnar Holmqvist
VD, ECO-TITE AB
Read More
"Vi har testat flera olika bokföringsbyrå i Göteborg tidigare, men vi tycker verkligen att samarbetet med Din Bokföring fungerar bra. De är duktiga, alltid tillgängliga och tar ansvar, sen att de alltid har något hjälpsamt att säga gör att vi är mer än nöjda! "
Ufuk
Ufuk
Read More
Den bästa!
Utan tvekan den bästa i Sverige efter att vi letat och testat olika bolag i flera månader!
Petr
Petr
Read More
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Din Bokföring. Vi har en smidig och välfungerande rutin för underlag och bokföring och min kontaktperson är alltid snabb med att svara på mina frågor och funderingar!
Iwona
Iwona
Read More
Kunnig, snabb och trevlig!
Dejan på Din Bokföring är kunnig, snabb och trevlig. Rekommenderar stark!
Previous
Next

Om Din Bokföring

Din Bokföring befinner sig på Theres Svenssons gata 13 i Göteborg och är en modern redovisningsbyrå som erbjuder kvalitativ rådgivning i kombination med digital bokföring till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Våra tjänster fungerar överallt oavsett om du är från Göteborg, Stockholm, Kiruna, Malmö eller Mjölby; vår bokföring funkar precis lika bra var i Sverige du än befinner dig!

info@dinbokforing.se
08-40 800 111

Kontakt Ny kund FAQ Karriär