Få hjälp med din Kryptodeklaration

Krypto deklarationer

Vi hjälper dig upprätta deklarationer och hanterar samtal med Skatteverket

Redovisning av kryptohandel

Vi kan erbjuda en komplett täckande redovisning av samtliga kryptovalutor

Kryptobaserad rådgivning

Vi hjälper dig med kryptorelaterade frågor och skatterådgivning kring dina kryptovalutor

Kryptovaluta deklarationer | Din Bokföring

Kryptovaluta deklarationer

På Din Bokföring är vi stolta över att leverera service och råd av högsta kvalitet till våra kunder.

Investeringar och handel med kryptovalutor i Sverige kan få allvarliga skattekonsekvenser om tillräckliga återfärder inte genomförs. Därför säkerställer vi i din kryptovaluta deklaration att dina skatteförpliktelser inklusive kapitalvinster och inkomstskatt uppfylls korrekt så att du kan undvika en potentiell revision från Skatteverket.

Allas situation är annorlunda, därför tar vi ett personligt tillvägagångssätt för att säkerställa att varje kund är upplysta om sin skatteplikt för kryptohandel och investeringar i Sverige.

Krypto-skatt beredning och råd

Vet du hur Skatteverket ser på din kryptoaktivitet?

Det behöver inte vara komplicerat. Låt en kvalificerad revisor vägleda dig genom processen och låt dig tydligt förstå vilken kategori du tillhör, deklarera samt rensa upp alla de kryptoavgiftsfrågor du kan ha, visa dig hur du kan hålla dina register uppdaterade och förbereda och lämna in din inkomstdeklaration åt dig.

Bli befriad från stressen med att hålla din redovisning uppfylld och se till att du förblir på rätt sida av lagen och samtidigt maximera dina vinster.

Och glöm inte att bokföringstjänster vanligtvis är avdragsgilla.

Kryptobaserad rådgivning | Din Bokföring

Alla Valutor och Tokens

Krypto exchanges | Din Bokföring

Oavsett vilka exchanges du handlar med, stöder vi dem för att spåra handel och beräkna skatter. Vi använder read-only åtkomst till dina konton för att skydda dina medel.

Vi jobbar med allt från Bitcoin, Ethereum, Ripple och Litecoin ända ner till de små marknads tokens, totalt över 2100 olika valutor och tokens.

Kryptovalutor | Din Bokföring