Deklarationer

 

Vi hjälper dig med

  • Skattedeklarationer
  • Rapporteringar till Skatteverket
  • Personalens källskatt och sociala avgifter
  • Momsdeklarationer
  • Inkomstdeklaration bolag
  • Deklarera kryptovalutor

Rapportering till skatteverket är något som alla företag måste göra löpande under räkenskapsårets gång. Arbete relaterat till deklarationen kan ibland vara mycket krångligt och ta värdefull tid från arbetsvardagen. Med momsdeklarationer, källskatt, saldo, preliminärskatt (ja det är många saker som ska rapporteras under olika datum!) är det lätt att göra fel när man rapporterar till skatteverket. 

Vi på Din Bokföring hjälper dig med detta, både månatliga arbetsgivardeklarationer och momsrapportering och den årliga inkomstdeklarationen. Oavsett storlek på ditt företag så tar vi hand om dina deklarationer utifrån dina behov. Allt jobb som vi gör med dina deklarationer sker i samband med att vi tar hand om din löpande redovisning och vi rapporterar till dig på samma sätt om hur läget ser ut periodvis. Utöver den löpande deklarationen hjälper vi dig även med ditt företags inkomstdeklaration och den privata inkomstdeklarationen (K10-blanketten) om du så önskar. Om du driver ett mindre företag så påverkar det din personliga deklaration, därför kan det vara ett smart val att lämna över din personliga deklaration i våra trygga händer.

Vi på Din Bokföring tar hand om dig hela vägen fram under året. Vi har full kontroll över alla dina siffror, vi sköter rapporteringen till skatteverket och meddelar dig vilka betalningar som ska göras till skatteverket. Vi gör det krångliga enkelt för dig!