Priser

Vi har ett marknadsledande pris på allt som kan tänkas ingår i en heltäckande redovisningstjänst: löpande bokföring, en dedikerad konsult, avstämning av bank, deklarering, tydliga rapporter samt svar på de frågor du kan tänkas ha på ditt företags dagliga verksamhet.

När året är slut gör vi bolagets bokslut och årsredovisning. Har ditt bolag en revisor sköter vi även all dialog med denne dessutom så levererar vi digitala bokslutspärmar klara för påskrift. Annars ansvarar vi för allt fram till och med inlämningen av årsredovisningen till Bolagsverket.


Hos oss betalar du endast 495 SEK per timme för all löpande bokföring och redovisning. Vårt låga timpris tillsammans med vår effektiva process gör att vi kan garantera marknadens lägsta kostnad för kvalitativ och smidig redovisning. För nya kunder som haft en tidigare byrå har vi lyckats sänka den månatliga kostnaden med ända upp till 50 %. Hur mycket vi lyckas sänka just ditt företags kostnad beror såklart på vad du betalat tidigare, men vi vågar lova en prissänkning jämfört med alla andra redovisningsbyråer. För bokslut och upprättande av årsredovisning har vi fast pris och rådgivning erbjuder vi mot en timkostnad om endast 695 SEK. Vi tar en startkostnad om 990 SEK per månad. 

Sveriges kanske bästa bokföring till superlågt pris?